Overblik og overskuelighed

En letforståelig brugergrænseflade gør det nemt at oprette, ajourføre og overskue ordrer og den simple betjening styrker kommunikationen og letter det daglige arbejde, både for kørselsledere og chauffører.
Hovedvinduet viser alle dagens opgaver, opgaver delegeret ud til de enkelte køretøjer, samt detaljeret information om en specifik opgave.
Herfra kan opgaver let oprettes, redigeres og uddelegeres og ved brug af farvekoder opnås et hurtigt overblik over status på de enkelte opgaver.
Derudover håndterer driveplanner også kunder, køretøjer og containere.

Download folderen om driveplanner her

Konstant kontakt mellem kørselsleder og chauffører

En af styrkerne i driveplanner ligger i evnen til at dele oplysninger mellem kørselsleder og chauffør i realtid, således at nye ordrer og ændringer automatisk synkroniseres mellem køretøj og kontor.
Når kørselslederen har oprettet en ny opgave og uddelegeret den til et køretøj, overføres den straks til chaufførens terminal, hvorfra opgavens status kan opdateres og virksomhedens kørselsleder derved kan holdes løbende informeret om dagens arbejde.
For at udnytte dette, placeres en enhed i bilen, som er i konstant kontakt med resten af driveplanner-systemet. Denne enhed kan f.eks. være en almindelig laptop, en tablet med touchskærm, en iPad eller en iPhone, alt efter behov.

Gode udvidelsesmuligheder

Driveplanner kan udvides og tilpasses til den enkelte virksomheds ønsker og behov. Udover den traditionelle dataudveksling med finanssystemer som f.eks C5, tilbyder driveplanner også andre nyttige udvidelsesmuligheder:

  • Har man GPS-tracker i sine køretøjer, kan kørselslederen få et aktuelt geografisk overblik over flåden, direkte i driveplanner.

  • Det er også muligt at tilvælge chat-funktionalitet, således at man i driveplanner kan sende tekstbeskeder frem og tilbage, direkte mellem kørselsleder og chauffør.

  • En tredie mulighed er at integrere med en SMS-gateway, så man kan sende SMS-beskeder ud til f.eks. chauffører der ikke har en computerenhed i bilen, kunder der vil vide hvornår deres transport ankommer, eller andre der måtte have behov for en kort information.

Driveplanner Light

Driveplanner fåes også i en light-udgave, som tilbyder hovedparten af funktionerne fra driveplanner, men til en stærkt reduceret pris. Light-udgaven håndterer de samme data som den almindelige driveplanner og giver det samme overblik over dagens arbejde.
Det der, til gengæld for den reducerede pris, er skåret væk i driveplanner light er den direkte kommunikation mellem køretøjer og kontor, samt nogle af udvidelsesmulighederne.
Se mere i skemaet under Teknik

"iPad" og "iPhone" er registrede varemærker tilhørende Apple Inc.