Baseret på FileMaker

Driveplanner er baseret på database-softwaren FileMaker Pro og FileMaker Server, hvilket danner grundlag for en stabil og indbydende brugsoplevelse, samt en sikker og effektiv databehandling bag kulisserne.
Fordelen ved at anvende en server til sin database er at alle data samles et sted, hvorfra de kan tilgåes af flere brugere samtidig.
Det er denne teknik der muliggør at virksomhedens chauffører kan køre rundt i landet og hele tiden udveksle information med kørselslederen gennem driveplanner.
At data er samlet et sted, gør også at daglig backup og eventuel vedligeholdelse lettes.

Driveplanner vs. driveplanner light

FunktionDriveplanner LightDriveplanner
TurhåndteringSS
Oversigt over køretøjers allokerede tureSS
KundehåndteringSS
ContainerhåndteringSS
Oversigt over containeres aktuelle placeringSS
KøretøjshåndteringSS
Dataeksport til andre systemerSS
Live synkronisering af data mellem flere DriveplannersxS
GPS-sporing af køretøjer (Kræver kompatibel GPS modtager)xT
Chat mellem kørselsleder og chaufførerxT
Automatisk backupxT
SMS-integrationTT
Mulighed for specialtilpasningxT
S = standard, T = tilvalg, x = ikke muligt

Driveplanner findes i to forskellige udgaver, driveplanner og driveplanner light.

  • Light-udgaven er en enkeltstående applikation som indeholder færre funktioner og henvender sig primært til mindre transportvirksomheder, hvor der ikke er behov for at dele data mellem flere brugere, og hvor de fordele en database-server tilbyder ikke er afgørende for driften.
    Pga. af disse afgrænsninger kræver light-udgaven ikke en særskilt FileMaker-licens, hvilket reducerer salgsprisen markant.

  • Driveplanner i den almindelige udgave, indeholder derimod alle de beskrevne funktioner og åbner op for muligheden for direkte kommunikation mellem chauffører og kørselsledere, hvilket giver et altid opdateret overblik over arbejdet.
    Samtidig giver den almindelige udgave af driveplanner bl.a. mulighed for at vise et geografisk overblik over virksomhedens køretøjer, såfremt de er udstyret med en kompatibel GPS-enhed.